Kvalita prověřená již přes 100 let je pro Vás zárukou úspěchu při pečení.
Originál je jen jeden.
Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker škrobový na 1/2 mouky.
Používáme při přípravě třeného, křehkého, piškotového těsta, perníků apod. Jednoduše rozmícháme v mouce a přidáme do těsta.
Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker garantuje hospodyním úspěch v kuchyni již přes 100 let! S tímto produktem zakládal lékárník Dr. August Oetker svou firmu, kdy pod názvem Backin vyvinul v roce 1893 Kypřicí prášek do pečiva přesně na 1/2 kg mouky.
Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker zaručuje, že Vaše těsto bude VŽDY kypré a nadýchané.
Složení
kypřicí látky (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), 22% kukuřičný škrob. Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).