Pro přípravu šlehačkových, tvarohových a smetanových dortů a dezertů za studena!
Příprava
Další informace
Chci zjistit více
Popis výrobku
Želatinový ztužovač Dr. Oetker pro přípravu šlehačkových, jogurtových, tvarohových a smetanových dortů a dezertů. Želatinový ztužovač můžete používat místo klasické želatiny. Příprava je rychlá a jednoduchá. Žádné zahřívání, Želatinový ztužovač připravíte za studena! Stačí zamíchat se 100 ml vody a přidat do krému nebo náplně. Jednodušší už to být nemůže…
Složení
cukr, dextróza, 16% jedlá želatina, modifikovaný bramborový škrob, zahušťovadlo (karboxymethylcelulosa). Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
Výživové hodnoty
* % = % denní hodnoty
Velikost porce g
na 100 g
Energetická hodnota
Tuky
Nasycené tuky
Sacharidy
Cukr
Bílkoviny
Sůl
1630
kJ 384
kcal
0 g
0 g
79 g
65 g
16 g
0,19 g
Při změně receptury je nevyhnutelné, že produkty s odlišným složením, jmenovitě se starou recepturou a novou recepturou, lze po určitou dobu stále nalézt v obchodě pod stejným obchodním názvem. Doporučujeme si proto vždy přečíst seznam ingrediencí, abyste se ujistili, že produkty neobsahují žádné látky, u kterých máte podezření, že by u vás mohly vyvolat intoleranční reakci/alergii.