Dr. Oetker Česká republika kupuje značku Natura

Kladno, 1. 2. 2018

S účinností od 1. února 2018 byla dokončena akvizice, při které Dr. Oetker Česká republika získal značky společnosti Natura a.s. se sídlem v Havlíčkově Brodě. Mezi jinými se jedná o značky Natura, Naturamyl, Solamyl a další. Sortiment značky Natura zahrnuje potravinářské škroby, bramborové a moučné směsi, jakož i přípravky na pečení. O ceně transakce se obě strany zavázaly mlčenlivostí.

Pro bližší informace kontaktujte:

Dr. Oetker spol. s r.o.
Zdeněk Kvinta
Americká 2335
272 01 Kladno
e-mail: zdenek.kvinta@oetker.cz

Dr. Oetker zvyšuje kvalitu

Kladno, 26. 1. 2018

Pro Dr. Oetker stojí potřeby zákazníků a kvalita našich výrobků na prvním místě. Sledujeme proto velmi bedlivě, co zákazníci od našich výrobků očekávají a jak se můžeme ještě zlepšit.

Na základě stoupajících nároků našich spotřebitelů jsme se rozhodli zavést v České republice sortiment mražených pizz Dr. Oetker Ristorante Pizza ve stejné podobě, jak ho známe ze západní Evropy. Tento sortiment se v současnosti začíná dostávat do prodejní sítě.

Receptury výrobků Dr. Oetker Ristorante Pizza se odlišují od dosavadní nabídky mražené pizzy Dr. Oetker v České republice novou recepturou, vyšší hmotností, větším průměrem a i vzhledem výrobku. Celá řada zahrnuje 13 výrobků. Spolu s výrobky s novými recepturami přinášíme na český trh navíc pět jedinečných novinek:

Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato: jedinečná čokoládová pizza na trhu se třemi druhy čokolády na tenkém křupavém těstě

Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Stagioni: jedinečná pizza “čtvero ročních období” se salámem, tuňákem, špenátem a žampióny

Dr. Oetker Ristorante Pizza Bianca Prosciutto Patata: jedinečná pizza na smetanovém základě se šunkou a bramborovými lupínky

Dr. Oetker Ristorante Pizza Carbonara: jedinečná pizza na smetanovém základě se šunkou, cibulí, vejcem a sýrem

Dr. Oetker Ristorante Pizza Salame Gluten Free: kvalitní bezlepková pizza s výbornou chutí

Celý sortiment Dr. Oetker Ristorante dále zahrnuje oblíbené druhy:

Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi: pizza se čtyřmi druhy sýra

Dr. Oetker Ristorante Pizza Prosciutto: pizza se šunkou

Dr. Oetker Ristorante Pizza Hawaii: pizza se šunkou a ananasem

Dr. Oetker Ristorante Pizza Mozzarella: pizza se sýrem mozzarella

Dr. Oetker Ristorante Pizza Pollo: pizza s kuřecím masem