Dr. Oetker Puding příchuť Vanilka patří k tradičním a osvědčeným výrobkům společnosti Dr. Oetker. Tradice pudingů sahá do roku 1923, kdy začala jejich výroba v Brně. V současné době jsou vyráběné s láskou na Slovensku, v našem výrobním závodě Boleráz.
Postup přípravy: k pudingovému prášku přidejte 500 ml mléka a 2–3 polévkové lžíce cukru. Pudingy Dr. Oetker jsou pravou pudingovou klasikou, kterou miluje celá rodina. Vychutnejte si pocit sounáležitosti, lásky a nejlepší chuti pudingu s Dr. Oetker Pudingem příchuť Vanilka!
Puding s vanilkovou příchutí najde své uplatnění kromě přípravy pudingových a dezertních pohárů i jako přísada do jemných tmavých korpusů, jako krém do zákusků a dortů nebo ve formě teplého nápoje. Nechte se inspirovat recepty Dr. Oetker!
Složení
kukuřičný škrob, aroma, barviva (karoteny, riboflavin). Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, OBILOVINY obsahující LEPEK).
Výživové hodnoty
* % = % denní hodnoty
Velikost porce g
na 100g hotového produktu
Energetická hodnota
Tuky
Nasycené tuky
Sacharidy
Cukr
Bílkoviny
Sůl
361
kJ 85
kcal
1,4 g
0,9 g
15 g
9,5 g
2,9 g
0,1 g
Při změně receptury je nevyhnutelné, že produkty s odlišným složením, jmenovitě se starou recepturou a novou recepturou, lze po určitou dobu stále nalézt v obchodě pod stejným obchodním názvem. Doporučujeme si proto vždy přečíst seznam ingrediencí, abyste se ujistili, že produkty neobsahují žádné látky, u kterých máte podezření, že by u vás mohly vyvolat intoleranční reakci/alergii.