COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Velikonoční lahůdka

Rady a tipy

Želatina je přírodní rozpustná bílkovina, která je buď vepřového nebo hovězího původu. Má vynikající vlastnosti: ve vodě se varem rozpouští a chlazením tuhne. Proto je ideálním pomocníkem při přípravě různých krémů, dezertů, aspiků nebo vaječné tlačenky.

Používá se zejména dvěma způsoby: na sladko a na slano. Každý recept s použitím želatiny vyžaduje své - náplně v dortech máme raději krémovější a přece tuhé, při aspiku a rosolu zase vyžadujeme maximální tuhost. Dr.Oetker si je těchto rozdílů vědom, a proto vyvinul Želatinu na vaječnou tlačenku a aspiky.

Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky Dr.Oetker

Naše nová želatina byla speciálně vyvinuta na použití na vaječnou/salámovou tlačenku, aspiky a rosoly. Je totiž mimořádně tuhá a výborně drží tvar. Želatinu na vaječnou tlačenku aspiky stačí rozpustit ve vodě/nálevu/vývaru a použít podle Vašeho oblíbeného receptu.

Želatina na ztužení krémů Dr.Oetker nalezne v kuchyni skutečně všestranné použití. Ať už máte chuť na ovocné, jogurtové, smetanové nebo tvarové krémy, vždy se můžete se spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr.Oetker.

 

Vaječná tlačenka 

Vykoledovali jste spoustu vajíček? Tak z nich vykouzlete neodolatelnou, pikantní vaječnou tlačenku. Dr.Oetker připravil výrobek přímo pro přípravu vaječné tlačenky a aspiku. K jeho výrobě používáme jemně mletou vepřovou želatinu, která se vyznačuje vysokou tuhostí a výbornou průzračností.

0 Záložka