COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Kontrola kvality

Kontrola kvality výrobků i celého výrobního procesu hraje ve společnosti Dr. Oetker mimořádnou úlohu. S cílem zabezpečit vysokou úroveň kvality a bezpečnosti výrobků Dr. Oetker jsou realizována četná opatření zaměřená na rozpoznání možných rizik při vývoji, výrobě, přepravě a přípravě potravin, na minimalizaci nebezpečí a ochranu životního prostředí.

Kvalita v každé výrobní fázi

Úvahy týkající se bezpečnosti a kvality přicházejí již v první fázi koncepce výrobků a obalů a hrají rozhodující úlohu při výběru a kontrole surovin. Ve výrobě znamená zabezpečení kvality neustálou kontrolu standardů kvality a přísné dodržování hygienických předpisů. V průběhu přepravy musí být především zajištěno, aby nedošlo k poškození zboží a aby byl původ zboží neustále jednoznačně identifikovatelný. Jsou prováděny průzkumy a testy, do jaké míry výrobky splňují požadavky a nároky spotřebitelů.

Proces zabezpečení kvality v rámci společnosti Dr. Oetker probíhá podle požadavků hygienických předpisů pro potravinářský průmysl a v souladu s koncepcí HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Point), která analyzuje proces výroby s ohledem na eventuální zdravotní rizika. Bezpečnost a kvalitu výrobků zabezpečují přiměřená opatření implementovaná na přesně stanovených kontrolních stanovištích.

Ve všech provozech společnosti Dr. Oetker jsou realizovány standardy zakotvené v procesu řízení kvality a bezpečnosti potravin. Externí auditoři pravidelně zkoumají systém řízení kvality a bezpečnosti potravin a provádějí audity podle normy ISO 9001 a ISO 22000.

0 Záložka