Flag

Broskev po své čokoládové stránce

asi 4 porce
Jednoduché
20
Výborný tvarohovo-pudingový dezert
Přísady
Příprava
Náš tip
1. Místo tvarohu můžeme použít 250 ml zakysané smetany. 2. Na talíř nakreslíme čokoládovou polevou (rozehřátou ve vodní lázni) ornamenty a poprášíme kakaem. Na takto ozdobený talíř naskládáme broskve.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Na dezert
1 baleníNaturamyl Puding čokoládový Dr. Oetker
400 mlmléko polotučné
2 PLcukr do pudingu
220 - 250 gtvaroh polotučný měkkého
1 zarovnaná KLcukr do tvarohu
470 gkompot broskvový (po odkapání) (asi 8 půlek osušených broskví)
Picture - Naturamyl Puding čokoládový  Dr. Oetker
1

Puding uvaříme podle návodu se 400 ml mléka a cukrem. Odebereme 8 KL tvarohu a zbylý tvaroh vmícháme do pudingu. Broskve položíme na dezertní talířky kulatou stranou dolů (seřízneme trochu špičku, aby broskev nepadala) a naplníme je pudingovou směsí. Na každou broskev následně dáme po 1 KL odebraného tvarohu oslazeného cukru a párátkem nebo špejlí nakreslíme libovolný vzor.

Náš tip

  • 1. Místo tvarohu můžeme použít 250 ml zakysané smetany. 2. Na talíř nakreslíme čokoládovou polevou (rozehřátou ve vodní lázni) ornamenty a poprášíme kakaem. Na takto ozdobený talíř naskládáme broskve.