Flag

Dvojitá Pavlova

asi 12 porcí
Jednoduché
115
Příprava sněhového těsta nebyla nikdy jednodušší! Prvotřídní 100% sušené pasterizované vaječné bílky Dr. Oetker z chovů slepic ve volném výběhu.
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image
Suroviny
Ještě potřebujeme
elektrický ruční šlehač
plech na pečení
cukrářský sáček s řezanou trubičkou

Přísady

Na těsto
1 balíček100% vaječné bílky Dr. Oetker
150 mlvoda
250 gcukr
Na ozdobení
1 balíčekMalinová náplň Dr. Oetker
400 - 500 mlsmetana ke šlehání 33%
500 govoce (maliny, borůvky, ostružiny, jahody)
máta několi lístků
Picture - 100% vaječné bílky Dr. Oetker
Picture - Malinová náplň Dr. Oetker
1

V míse důkladně vyšleháme bílek s vodou šlehačem alespoň 5 minut. Poté za stálého šlehání postupně přidáváme cukr a šleháme, dokud se nezačnou tvořit ostré špičky. Těsto rozdělíme na polovinu a z každého  vytvoříme na plech vyložený papírem na pečení kulatý korpus. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.

Doba sušení: 90 - 120 minut

Elektrická trouba: 110 °C

Horkovzdušná trouba: 90 °C

2

Troubu vypneme a korpusy necháme v uzavřené troubě vychladnout.

3

Na ozdobení vyšleháme náplň se smetanou šlehačem podle návodu na obale. Polovinu krému naneseme na první korpus a ozdobíme polovinou ovoce. Druhý korpus opatrně položíme na krém a ovoce a naneseme zbytek krému a ovoce. Dozdobíme lístky máty.