Flag

Dvoubarevné kokosové kostky

25 kusů
Jednoduché
30
čokoládové pokušení
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image
Náčiní
Ještě potřebujeme
dóza hranatá (asi 20 x 20 cm)
potravinářská fólie

Přísady

Na tmavou směs
200 gčokoláda hořká
125 gkondenzované mléko (zahuštěné) např. Salko
75 gkokos strouhaný
Na světlou směs
200 gčokoláda bílá
125 gkondenzované mléko (zahuštěné) např. Salko
75 gkokos strouhaný
Na ozdobení
1 baleníČokoládová srdíčka Dr. Oetker
Picture - Čokoládová srdíčka Dr. Oetker
1

Na přípravu tmavé směsi do kastrůlku nalámeme hořkou čokoládu a nad párou ve vodní lázni ji rozpustíme. Vmícháme kondenzované mléko a kokos a mícháme, dokud se vše nespojí. Směs naneseme do dózy vyložené potravinářskou fólií a pomocí lžíce uhladíme.

2

Světlou směs připravíme stejným způsobem, naneseme ji na tmavou směs a opět pomocí lžíce uhladíme.

3

Uložíme do chladničky a necháme ztuhnout. Po zatuhnutí směs vyklopíme z dózy, stáhneme fólii a ostrým nožem nakrájíme na kostičky. Dozdobíme srdíčky a podáváme.