Flag

Kakaový kešu dezert

4 porce
Jednoduché
10
Delikátní dezert provoněný Přírodním kakaem a Vanilkovou pastou Dr. Oetker, který se jen rozplývá na jazyku.
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image
Suroviny
Ještě potřebujeme
ponorný mixér
dezertní skleničky

Přísady

Na dezert
100 gořechy kešu
100 mlagávový sirup
50 gPřírodní kakao Dr. Oetker
150 mlvoda
2 KLVanilková pasta Dr. Oetker
špetkasůl
Na ozdobení
125 gsměs lesní ovoce (maliny, ostružiny, borůvky)
trochumáta (listy)
Picture - Přírodní kakao Dr. Oetker
Picture - Vanilková pasta Dr. Oetker
1

Na přípravu dezertu kešu ořechy namočíme do vody minimálně na hodinu. Poté je scedíme a vložíme do vyšší nádoby. Přidáme sirup, kakao, vodu, vanilkovou pastu a sůl a vše důkladně ponorným mixérem rozmixujeme dohladka.

2

Dezert rozdělíme do skleniček a ozdobíme ovocem a lístky máty. Uložíme na několik hodin do chladničky.