Flag

Kokosové poháry s jahodovým želé bezlaktózové

4 porce
Jednoduché
30
Jednoduchý a chutný bezlaktózový dezert z rýžového mléka a Dr. Oetker Pudingu příchuť Kokos a se želé z čerstvých jahod.
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Přísady
1 baleníDr. Oetker Puding příchuť Kokos
300 mlrýžové mléko
100 mlkokosová smetana
2 zarovnané PLcukr třtinový
Na želé
350 gjahody
1 zarovnaná PLcukr třtinový
1 PLcitrónová šťáva
1,5 PLPektin Dr. Oetker
1 zarovnaná PLcukr třtinový
Na ozdobení
50 gkokos strouhaný opražený
50 gjahody
Ještě potřebujeme
ponorný mixér
1sklenice dezertní
Picture - Dr. Oetker Puding příchuť Kokos
Picture - Pektin Dr. Oetker
1

Na přípravu poháru uvaříme puding s mlékem a cukrem podle návodu na obale. Do vlažného pudingu vmícháme smetanu a necháme zchladnout.

2

Na přípravu želé očistíme jahody a vložíme je do kastrůlku. Přidáme cukr a šťávu a ponorným mixérem vše rozmixujeme. Přidáme pektin smíchaný s cukrem a povaříme do zhoustnutí. Po mírném vychladnutí vrstvíme střídavě s pudingem do pohárů. Uložíme do chladničky ztuhnout.

3

Před podáváním povrch pohárů ozdobíme kokosem a jahodami.