Flag

Kokosový dezert s broskvemi

asi 3 porce
Jednoduché
15
Exotická dobrota na den matek jednoduše s výrobky Dr. Oetker.
Přísady
Příprava
Náš tip
Místo broskví můžeme použít i jiné kompotované ovoce, např. ananas.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image
Náčiní
Ještě potřebujeme
ponorný mixér
elektrický ruční šlehač
dezertní skleničky

Přísady

Na dezert
240 gkompot broskvový (po odkapání)
100 mlšťáva z kompotu
trochucitrónová šťáva ( z 1/2 citronu)
1 balíčekDort-želé čiré Dr. Oetker
1 balíčekCrème Olé kokos příchuť Dr. Oetker
300 mlmléko polotučné
Na ozdobení
50 gčokoláda mléčná nastrouhané
Picture - Dort-želé čiré Dr. Oetker
Picture - Crème Olé kokos příchuť Dr. Oetker
1

Na přípravu dezertu necháme kompot na sítku odkapat a šťávu přitom zachytíme. Broskve rozmixujeme ponorným mixérem.

2

Do kastrůlku nalijeme šťávu z kompotu. Přidáme šťávu z citrónu, broskve a dort-želé a asi 1 minutu povaříme. Odstavíme a necháme zchladnout.

3

Creme Olé připravíme s mlékem podle návodu na obale.

4

Do skleniček střídavě naneseme broskve, Creme Olé a strouhanou čokoládu.

5

Uložíme do chladničky.

Náš tip

  • Místo broskví můžeme použít i jiné kompotované ovoce, např. ananas.