COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Křehká srdíčka z lásky

(1)
Přidat hodnocení Děkujeme za Vaše hodnocení!
    (Nechutná mi)
    (Dá se)
    (Chutný)
    (Mňam mňam)
    (Dokonalý)

pro zamilované

asi 30 kusů

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Křehká srdíčka z lásky

Na bezé:

3 ks bílek
200 g cukr
1 KL citrónová šťáva
Barva gelová potravinářská červená Dr. Oetker

Ještě potřebujeme:

Ještě potřebujeme:

Ještě potřebujeme:

příprava

příprava

1

Na přípravu bezé v míse vyšleháme z bílků a cukru elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni tuhý sníh. Zlehka vmícháme citrónovou šťávu a barvu. Cukrářský sáček naplníme a tvoříme na plechu vyloženým papírem na pečení srdíčka. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.

Elektrická trouba: 90°C ( 1 plech)

Horkovzdušná trouba: 70°C ( 1 plech)

Doba sušení: asi 120 min.

2

Srdíčka necháme vychladnout.

Co je bezé? Lehké křupavé těsto vyšlehané z bílků na tuhý sníh. Těsto nepečeme, ale sušíme při nízké teplotě v mírně otevřené troubě. Uchováváme v suchu.

Nutriční hodnoty na recept Křehká srdíčka z lásky

Na porci/kus Na 100 g/ml
Energie 113kJ
27kcal
1644kJ
392kcal
Sacharidy 6.7g 97g
Bílkoviny 0g 0.2g
0 Záložka