Flag

Malinový topping

asi 2000 mililitrů
Jednoduché
35
Znáte malinový polibek? Chutný topping s plnou chutí malin si můžete připravit i Vy se Sirupfixem Dr. Oetker.
Přísady
Příprava
Náš tip
Malinový topping se výborně hodí na zmrzlinové poháry a na polití palačinek nebo lívanců. Lze podávat teplý i studený.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Přísady
1 kgmaliny očištěné
200 mlvoda
1 balíčekSkořicový cukr Dr. Oetker
3 balíčkyVanilínový cukr Dr. Oetker
900 gcukr
1 balíčekSirupfix Dr. Oetker
2 zarovnané PLGustin bez lepku Dr. Oetker
50 mlrum
Picture - Skořicový cukr Dr. Oetker
Picture - Vanilínový cukr Dr. Oetker
Picture - Sirupfix Dr. Oetker
Picture - Gustin bez lepku Dr. Oetker
1

Maliny dáme do hrnce, přidáme skořicový a vanilínový cukr, směs přivedeme k varu a asi 3 minuty povaříme. Odstavíme a necháme vychladnout. Přidáme cukr smíchaný se Sirupfixem, důkladně promícháme a uložíme na noc do chladničky. 

2

Druhý den přidáme rum a škrob a za stálého míchání povaříme asi 5 minut. Horký topping nalijeme do řádně vymytých nahřátých sklenic, uzavřeme pečlivě víčkem a dáme asi na 20 minut naležato.

Náš tip

  • Malinový topping se výborně hodí na zmrzlinové poháry a na polití palačinek nebo lívanců. Lze podávat teplý i studený.