COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Mandlové trifle s broskvemi a marcipánem

(0)
Přidat hodnocení Děkujeme za Vaše hodnocení!
    (Nechutná mi)
    (Dá se)
    (Chutný)
    (Mňam mňam)
    (Dokonalý)

Chutný jogurtový dezert s Pudingem Originál s mandlovou příchutí Dr. Oetker si všichni zamilují!

4 porce

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Mandlové trifle s broskvemi a marcipánem

1 balení Originál Puding madlová příchuť Dr.Oetker
500 ml mléko polotučné
2 zarovnaná PL cukr třtinový
240 g kompot broskvový (po odkapání)
200 g jogurt bílý polotučný řecký
2 PL med tekutý
3 PL mandle nakrájené na lupínky
100 g granola oříšková

Na ozdobení:

1 balení Marcipán Dr.Oetker
1 balení Barva gelová potravinářská červená Dr. Oetker
1 balení Barva gelová potravinářská zelená Dr. Oetker
1 balení Barva gelová potravinářská žlutá Dr. Oetker
50 g granola oříšková

Ještě potřebujeme:

Ještě potřebujeme:

příprava

příprava

1

Na přípravu dezertu uvaříme puding s mlékem a třtinovým cukrem podle návodu na obale a necháme zchladnout. Broskvový kompot necháme na sítku důkladně odkapat a poté broskve nakrájíme na malé kousky. V míse smícháme řecký jogurt s medem a mandlovými plátky.

2

Na dno pohárů rozdělíme nakrájené broskve. Dále vrstvíme oříškovou granolu a puding a nakonec zalijeme jogurtovou směsí. Poháry uložíme asi na hodinu do chladničky.

3

Na ozdobu obarvíme marcipán barvami, vytvarujeme z něj různé zvířátka nebo kytičky a napíchneme na špejli. Dezert podáváme posypaný granolou a s ozdobou na špejli.

Nutriční hodnoty na recept Mandlové trifle s broskvemi a marcipánem

Na porci/kus Na 100 g/ml
Energie 2370kJ
565kcal
676kJ
161kcal
Tuky 20g 5.7g
Sacharidy 83g 24g
Bílkoviny 11g 3.2g
0 Záložka