Flag

Nepečená rychlovka s mangem a čokoládovým krémem

4 porce
Jednoduché
15
Zajímavá kombinace exotického manga s krémem ze Zlatého klasu Dr. Oetker, kterou zvládnete připravit za chviličku. Pro Dr. Oetker vytvořila foodblogerka Simply the blog.
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image
Suroviny
Ještě potřebujeme
elektrický ruční šlehač
dezertní skleničky
cukrářský sáček s řezanou trubičkou

Přísady

Přísady
1 ksmango
20 kusůpiškoty dětské kulaté
1 balíčekZlatý klas Dr. Oetker
500 mlmléko plnotučné
1 balíčekVanilkový cukr Dr. Oetker
1 balíčekSkořicový cukr Dr. Oetker
2 zarovnaných PLHolandské kakao Dr. Oetker
Na ozdobení
1 balíčekŠlehačka v prášku Dr. Oetker
150 mlmléko polotučné
Picture - Zlatý klas Dr. Oetker
Picture - Vanilkový cukr Dr. Oetker
Picture - Skořicový cukr Dr. Oetker
Picture - Holandské kakao Dr. Oetker
Picture - Šlehačka v prášku  Dr. Oetker
1

Na přípravu dezertu mango oloupeme a nakrájíme na kostičky. Asi 16 piškotů rozdělíme na dno pohárů. Na piškoty naneseme kostičky manga a pár kousků manga necháme na ozdobu. Zlatý klas připravíme s mlékem podle návodu na obale, jen místo cukru ho připravíme s vanilkovým cukrem, skořicovým cukrem a kakaem. Uvařený Zlatý klas nalijeme do pohárů na mango a piškoty a necháme vychladnout.

2

Na ozdobení vyšleháme šlehačku s mlékem elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Šlehačkou naplníme cukrářský sáček a naneseme na povrch pohárů. Dozdobíme piškoty a mangem a podáváme.