Flag

Pudingové strašidlo

asi 6 porcí
Jednoduché
20
Rozzáří dětská očička
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Na dezert
1 balíčekPremium Puding Pravá Vanilka smetanová Dr. Oetker
1 balíčekPremium Puding Hořká čokoláda Dr. Oetker
400 mlmléko plnotučné 2x
40 gcukr 2x
1 balíčekPoleva tmavá Dr. Oetker
Picture - Premium Puding Pravá Vanilka smetanová Dr. Oetker
Picture - Premium Puding Hořká čokoláda Dr. Oetker
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
1

Na přípravu dezertu oba druhy pudingu připravíme pokud možno současně (jeden puding může připravit malý kuchař a druhý dospělák) podle návodu na obale s cukrem, avšak se 400 ml mléka namísto 500 ml mléka. Mísu o průměru 20cm vypláchneme studenou vodou.

2

Horké pudingy střídavě naneseme pomocí lžíce v různě velkých skvrnách do mísy. Nejméně na 4 hodiny, ideálně přes noc, uložíme do chladničky.

3

Před vyklopením uvolníme puding od okraje mísy pomocí špičky nože a poté ho opatrně vyklopíme na velký talíř.

4

Na ozdobení rozehřejeme polevu ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě podle návodu na obale. Ustřihneme malý růžek a na papír na pečení vytvoříme oči, ruce a jazyk podle obrázku. Papír uložíme nejméně na 30 minut do chladničky. Zbytek polevy použijeme na vlasy a puding také uložíme na 30 minut do chladničky. Kávovou lžičkou z pudingu opatrně vykrojíme pusu a dozdobíme ztuhlou polevou podle obrázku.