COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Truhličky Pavlova

(0)
Přidat hodnocení Děkujeme za Vaše hodnocení!
    (Nechutná mi)
    (Dá se)
    (Chutný)
    (Mňam mňam)
    (Dokonalý)

Pavlova dort Dr. Oetker nabízí inspirativní a velmi atraktivní recepty. Křehké sněhové těsto lahodně propojené pikantním malinovým krémem v originálním provedení.

2 ks

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Truhličky Pavlova

Na korpus:

1 balení Pavlova dort Dr. Oetker
150 ml voda
1 balení Barva gelová potravinářská žlutá Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská modrá Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská červená Dr. Oetker
1 balení Zdobení 4 druhy zlaté/stříbrné Dr. Oetker

Na slepení:

1 balení Zdobicí poleva bílá Dr. Oetker

Na krém:

malinový krém (součást balení)
400 - 500 ml smetana ke šlehání 33%

Ještě potřebujeme:

Ještě potřebujeme:

Ještě potřebujeme:

příprava

příprava

1

Na přípravu truhliček v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Cukrářský sáček naplníme těstem a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme malé pusinky těsně vedle sebe do obdélníku (8 x 4 pusinky), celkem 8 kusů. Pak vytvoříme 2 obdélníky (8 x 8 pusinky). Zbylé těsto obarvíme barvami a vytvoříme barevné pusinky, mušličky a vrtulky, které ozdobíme zdobením. Vložíme do předehřáté trouby na 150 °C, teplotu ihned snížíme na 110 °C a sušíme.

Elektrická trouba: 110°C

Horkovzdušná trouba: 90°C

Doba sušení: asi 90 min.

2

Troubu vypneme a vše necháme v uzavřené troubě vychladnout.

3

Truhličky slepíme pomocí zdobicí polevy k sobě.

4

Na přípravu krému vyšleháme malinový krém se smetanou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Cukrářský sáček naplníme krémem a truhličky naplníme.

5

Dozdobíme barevnými pusinkami, mušličkami a vrtulkami.

Nutriční hodnoty na recept Truhličky Pavlova

Na porci/kus Na 100 g/ml
Energie 8583kJ
2047kcal
1181kJ
282kcal
Tuky 110g 15g
Sacharidy 107g 15g
Bílkoviny 7.6g 1g
0 Záložka