COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Velikonoční věnec Pavlova

(0)
Přidat hodnocení Děkujeme za Vaše hodnocení!
    (Nechutná mi)
    (Dá se)
    (Chutný)
    (Mňam mňam)
    (Dokonalý)

Pavlova dort Dr. Oetker nabízí inspirativní a velmi atraktivní recepty. Křehké sněhové těsto lahodně propojené pikantním malinovým krémem v originálním provedení. Originální velikonoční sladká dekorace.

12 porcí

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Velikonoční věnec Pavlova

Na těsto:

1 balení Pavlova dort Dr. Oetker
150 ml voda

Na náplň:

malinový krém (součást balení)
400 - 500 ml smetana ke šlehání 33%

Na ozdobení:

1 balení Marcipán Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská červená Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská modrá Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská zelená Dr. Oetker
Barva gelová potravinářská žlutá Dr. Oetker

Ještě potřebujeme:

Ještě potřebujeme:

Ještě potřebujeme:

příprava

příprava

1

Na přípravu věnce v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Těstem naplníme cukrářský sáček a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme jednotlivá hnízda těsně vedle sebe do tvaru věnce. Vložíme do předehřáté trouby na 150 °C, teplotu ihned snížíme na 110 °C a sušíme.

Elektrická trouba: 110°C

Horkovzdušná trouba: 90°C

Doba sušení: asi 90 min.

2

Troubu vypneme a věnec necháme v uzavřené troubě vychladnout.

3

Na ozdobení vyšleháme malinový krém se smetanou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Cukrářský sáček naplníme krémem a naneseme do jednotlivých hnízd.

4

Na ozdobu rozdělíme marcipán na 4 díly a každý z nich obarvíme jinou barvou. Z obarveného marcipánu vytvoříme malé vajíčka a jimi ozdobíme věnec.

Nutriční hodnoty na recept Velikonoční věnec Pavlova

Na porci/kus Na 100 g/ml
Energie 1354kJ
324kcal
1182kJ
282kcal
Tuky 20g 18g
Sacharidy 8.4g 7.4g
Bílkoviny 1.2g 1.1g
0 Záložka