Flag
Filtry

Mražená pizza

Casa di Mama
Výrobky
Mražená pizza
PIZZA CASA DI MAMA

Pizza Casa di Mama svou jedinečností posouvá nabídku mražených pizz na ještě vyšší úroveň. Její mimořádnost spočívá v tom, že je jedinou mraženou pizzou na trhu, která není předpečená. To znamená, že těsto i všechny suroviny jsou čerstvé a Vaše pizza vykyne poprvé až přímo ve Vaší troubě. Díky tomu má upečená pizza tenké a křupavé těsto s nadýchanými okraji a bohatou oblohu. Pizza Casa di Mama je synonymem pro poctivou domácí pizzu jako od maminky, kterou si můžete vychutnat při jakékoli příležitosti v kruhu nejbližších. Aby Vám v troubě pizza správně vykynula a byla dokonale upečená, nesmí být narušen její tepelný řetězec. Pizzu proto vždy vkládejte do trouby vyhřáté na 250 °C přímo z mrazáku, čímž dosáhnete křupavého, vláčného a nadýchaného těsta. Dopřejte si domácí pohodu a užijte si čerstvě připravenou pizzu Casa di Mama.

Naše výrobky

6 výsledků

6 z 6 výsledků zobrazeno

JEDINÁ PIZZA, KTERÁ KYNE U VÁS V TROUBĚ

Základem pizzy Casa di Mama je nepředpečené těsto, které kyne poprvé až ve Vaší troubě. Těsto je po upečení křupavé a vláčné, nadýchané okraje a prvotřídní ingredience dělají z pizzy Casa di Mama autentický zážitek jako z čerstvé pizzy upečené doma.

Jedinečné čerstvé těsto chutná nejlépe, když je upečené v předehřáté troubě na 250 °C.

 

Casa di Mama chutná nejlépe při pečení v předehřáté troubě na 250 °C

Picture -

  1. Troubu důkladně předehřejeme
  2. Odstraníme ochrannou fólii a kartónovou podložku pod pizzou
  3. Papír na pečení ponecháme připevněný ke korpusu
  4. Pizzu spolu s papírem na pečení vložíme na plech a dáme péct do spodní třetiny trouby
  5. Pečeme 12–15 minut

Inspirujte se

Pizza, jak má být. Křupavá, nadýchaná, vláčná.

Jak si připravit pizzu Casa di Mama Diavola

Videonávod – krok za krokem k výtečné pizze!

Jak si připravit pizzu Casa di Mama Tonno

Videonávod – krok za krokem k výtečné pizze!

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálních sítích