Voňavý domácí kváskový chléb chutná nejlépe! Kvásek obsahuje bakterie mléčného kvašení a tím dodá chlebu i pečivu dokonalou, lehce nakyslou kváskovou chuť a vůni. Kváskové pečivo tak vydrží déle čerstvé. Praktické jednorázové balení na 500 g mouky. K použití i pro domácí pekárny. Pomocí žitného kvásku jsou možné dva způsoby pečení:
Rychlé pečení kváskového chleba: pro okamžité použití sušeného kvásku je nutné přidat do těsta i droždí. Díky tomu je chleba krásně nakynutý a vzdušný.
Tradiční pečení: sušený kvásek lze také oživit a péct chleba bez potřeby dalších kypřidel.Více o oživení kvásku se dozvíte na www.oetker.cz/kvasek
Více se dozvíte o kvásku na www.oetker.cz/kvasek Recept na Domácí kváskový chléb najdete přímo na obale výrobku.
Složení
ŽITNÉ mlýnské produkty, startovací kultury. Může obsahovat stopy (LUPINOVÁ MOUKA).