Kvalita prověřená již přes 100 let je pro Vás zárukou úspěchu při pečení.
Originál je jen jeden.
Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker škrobový na 1/2 mouky.
Používáme při přípravě třeného, křehkého, piškotového těsta, perníků apod. Jednoduše rozmícháme v mouce a přidáme do těsta.
Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker garantuje hospodyním úspěch v kuchyni již přes 100 let! S tímto produktem zakládal lékárník Dr. August Oetker svou firmu, kdy pod názvem Backin vyvinul v roce 1893 Kypřicí prášek do pečiva přesně na 1/2 kg mouky.
Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker zaručuje, že Vaše těsto bude VŽDY kypré a nadýchané.
Složení
kypřicí látky (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), 22% kukuřičný škrob. Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
Výživové hodnoty
* % = % denní hodnoty
Velikost porce g
na 100 g
Energetická hodnota
Tuky
Nasycené tuky
Sacharidy
Cukr
Bílkoviny
Sůl
339
kJ 80
kcal
0,1 g
0 g
20 g
0 g
0,1 g
45,9 g
Při změně receptury je nevyhnutelné, že produkty s odlišným složením, jmenovitě se starou recepturou a novou recepturou, lze po určitou dobu stále nalézt v obchodě pod stejným obchodním názvem. Doporučujeme si proto vždy přečíst seznam ingrediencí, abyste se ujistili, že produkty neobsahují žádné látky, u kterých máte podezření, že by u vás mohly vyvolat intoleranční reakci/alergii.