COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky

Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky

Není želatina, jako želatina.  NOVINKA Želatina na  vaječnou tlačenku a aspiky Dr.Oetker byla speciálně vyvinuta na použití na vaječnou nebo salámovou tlačenku, aspiky a rosoly.  Je totiž mimořádně tuhá a výborně drží tvar. Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky stačí rozpustit ve vodě/nálevu/vývaru a použít dle Vašeho oblíbeného receptu.

TIP: Při přípravě rosolů a aspiků můžete obsah sáčku zalít 0,5 l horké vody z rychlovarné konvice.

Složení: jedlá vepřová želatina  

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

Více informací o produktu.

Množství: 20g

0 Záložka