Sypká směs na přípravu jemné a vláčné bábovky. Přidá se pouze 350 ml vody a 120 ml oleje a je hotovo! Tradiční dozlatova upečená oblíbená bábovka!
Na nedělní stůl vždy neodmyslitelně patřila bábovka. A co teprve bábovka od babičky! Vzpomeňte si, jak byla vždy voňavá a vynikající. Zkuste si ji taky snámi vlastnoručně upéct, a přitom s tak jednoduchou přípravou!
Bábovka je vhodná pro každou příležitost a milují jí opravdu všichni. Podle vlastní chuti můžeme do bábovky přidat kakao, oříšky, sušené ovoce nebo bábovku ozdobit Polevou Dr. Oetker.
Tento moderní způsob domácího pečení je perfektní zárukou úspěchu!
Přidá se pouze 350 ml vody a 120 ml oleje a je hotovo! Ideální pro rychlou i snadnou přípravu jemné a vláčné voňavé bábovky ve všední den i na jako dezert knedělní kávě. Stačí ke směsi přidat pouze vodu a olej, zamíchat a je hotovo. Těsto vylijeme do formy a pečeme 60-70 minut.
Naše tipy na vylepšení tradiční bábovky:
- Pro odlehčenou variantu zkuste do těsta místo vody přidat 500 ml kefírového mléka.
- Jemnější chuť bábovky získáte přidáním 2 vajec do těsta
- Pro neopakovatelnou chuť a vůni mandlí zkuste do těsta přidat nastrouhaný 1 balíček Marcipánu Dr. Oetker.
S Bábovkou Dr. Oetker máte úspěch zaručený!
A co víc! Pokud rádi vymýšlíte nové zajímavé moučníky pro své blízké, můžete se inspirovat tipy na obale nebo výrobku nebo zde na webu. Doporučujeme vyzkoušet Křehká linecká kolečka nebo Linecký mřížkovaný koláč.
Směs na bábovku Dr. Oetker je velmi variabilní.
Dobrou chuť!
Váš tým Dr. Oetker.