Přírodní potravinářská barva do marcipánu, fondánu, těsta a krému.
Příprava
Další informace
Chci zjistit více
Popis výrobku
Barva gelová potravinářská je ideální na barvení těsta, krémových náplní, fondánu a marcipánu. Výhodou je balení v praktické tubičce pro snadné dávkování a opakované použítí. Navíc díky gelové konzistenci je dávkování velmi snadné a přesné. Již nechceme, aby dorty a koláče jenom chutnaly, ale i dobře vypadaly a zaujaly. Barvy jsou hitem a vaše dorty by neměly zaostávat. V každém balení našich gelových barev najdete tipy a rady na praktické použití. Kvalita je pro nás důležitá. Gelové barvy Dr. Oetker neobsahují azobarviva, která mohou způsobit hyperaktivitu dětí. Výsledná intenzita pastelové barvy může být odlišná podle obarvovaného materiálu (marcipán, fondán, těsto atd.)
Složení
glukózový sirup, cukr, voda, barvivo (karmín (E 120)), želírující látka (karagenan (E 407)), regulátory kyselosti (kyselina citrónová (E 330), kyselina mléčná (E 270), kyselina octová (E 260), mléčnan sodný (E 325)), konzervant (sorban draselný (E 202)).
Výživové hodnoty
* % = % denní hodnoty
Velikost porce g
na 100 g
Energetická hodnota
Tuky
Nasycené tuky
Sacharidy
Cukr
Bílkoviny
Sůl
1121
kJ 264
kcal
0 g
0 g
65 g
47 g
0,2 g
0,05 g
Při změně receptury je nevyhnutelné, že produkty s odlišným složením, jmenovitě se starou recepturou a novou recepturou, lze po určitou dobu stále nalézt v obchodě pod stejným obchodním názvem. Doporučujeme si proto vždy přečíst seznam ingrediencí, abyste se ujistili, že produkty neobsahují žádné látky, u kterých máte podezření, že by u vás mohly vyvolat intoleranční reakci/alergii.