Černé kakao Dr. Oetker je jedinečné kakao intenzivní černé barvy pro dokonalé tmavé obarvení těst, polev i fondánu.
Černá barva kakaa vzniká holandskou úpravou (tzv. alkalizací) kakaových bobů. Černé kakao neobsahuje žádná přidaná barviva. Tuto kakaovou specialitu oceníte zejména při přípravě extra tmavých domácích sušenek, cukroví, polev nebo black brownies. U dortů vytváří černý korpus se světlejšími náplněmi krásné efektní kontrasty.
Vyzkoušejte jedinečné Černé kakao Dr. Oetker do oblíbených černých sušenek s bílou náplní nebo na sušenky pro halloweenskou party. Na vnitřní straně obalu recept na oblíbené sušenky black & white.
Výrobek je certifikován společností Rainforest Alliance.
Složení
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku* (10% kakaové máslo), regulátor kyselosti (hydroxid sodný, uhličitan draselný), * Certifikováno Rainforest Alliance.Více informací na ra.org.. Může obsahovat stopy (MLÉKO).
Výživové hodnoty
* % = % denní hodnoty
Velikost porce g
na 100 g
Energetická hodnota
Tuky
Nasycené tuky
Sacharidy
Cukr
Bílkoviny
Sůl
1214
kJ 292
kcal
11 g
6,6 g
9,1 g
0,5 g
22 g
4,1 g
Při změně receptury je nevyhnutelné, že produkty s odlišným složením, jmenovitě se starou recepturou a novou recepturou, lze po určitou dobu stále nalézt v obchodě pod stejným obchodním názvem. Doporučujeme si proto vždy přečíst seznam ingrediencí, abyste se ujistili, že produkty neobsahují žádné látky, u kterých máte podezření, že by u vás mohly vyvolat intoleranční reakci/alergii.