Vytváří vysokou vrstvu želé, jako z cukrárny! Obsahuje agar, pomocníka profesionálních cukrářů.
Příprava
Další informace
Chci zjistit více
Popis výrobku
Pomůcka profesionálních cukrářů i do Vaší kuchyně! Takové želé, které znáte u zákusků z cukrárny, si nyní můžete připravit jednoduše sami doma.
Extra silné cukrárenské želé je rostlinného původu, vyrobené na bázi agaru. Vytvoříte z něj vysokou a pevnou vrstvu želé na dorty, zákusky či jiné moučníky. Příprava je jednoduchá - stačí smíchat s 0,5 l tekutiny a 1 minutu povařit. Použít můžete vodu nebo ovocnou šťávu. Z jednoho sáčku připravíte 0,5 l želé.
Složení
cukr, 38% želírující látka (agar), kyselina (kyselina citrónová), barviva (karoteny, riboflavin). Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).