Dr. Oetker Puding příchuť Čokoláda bez lepku patří k tradičním a osvědčeným výrobkům společnosti Dr. Oetker. Tradice pudingů sahá do roku 1923, kdy začala jejich výroba v Brně. Vyrábíme pudingy s láskou již 100 let!
Postup přípravy: k pudingovému prášku přidejte 500 ml mléka a 2–3 polévkové lžíce cukru. Pudingy Dr. Oetker jsou pravou pudingovou klasikou, kterou miluje celá rodina. Vychutnejte si pocit sounáležitosti, lásky a nejlepší chuti pudingu s Dr. Oetker Pudingem příchuť Čokoláda bez lepku!
Puding s čokoládovou příchutí bez lepku najde své uplatnění kromě přípravy pudingových a dezertních pohárů i jako přísada do jemných tmavých korpusů, jako krém do zákusků a dortů nebo ve formě teplého nápoje. Nechte se inspirovat recepty Dr. Oetker!
Složení
kukuřičný škrob, 17% kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, bramborový škrob, aroma. Může obsahovat stopy (MLÉKO, SKOŘÁPKOVÉ PLODY).
Výživové hodnoty
* % = % denní hodnoty
Velikost porce 144g
na 100 g
na 100g hotového produktu
na porci hotového produktu
%*
Energetická hodnota
Tuky
Nasycené tuky
Sacharidy
Cukr
Bílkoviny
Sůl
1443
kJ 341
kcal
2,5 g
1,3 g
72 g
0,2 g
4,8 g
0,11 g
Při změně receptury je nevyhnutelné, že produkty s odlišným složením, jmenovitě se starou recepturou a novou recepturou, lze po určitou dobu stále nalézt v obchodě pod stejným obchodním názvem. Doporučujeme si proto vždy přečíst seznam ingrediencí, abyste se ujistili, že produkty neobsahují žádné látky, u kterých máte podezření, že by u vás mohly vyvolat intoleranční reakci/alergii.