Prvotřídní jemný kukuřičný škrob Dr. Oetker Gustin. Tradiční kvalita. Na zjemnění těst, zahuštění omáčky, přípravu náplní a dezertů. Díky důkladnému výběru kvalitních surovin a pečlivé kontrole našeho výrobního procesu Vám garantujeme kvalitní jemný kukuřičný škrob Gustin jako bezlepkový a vhodný i pro vegany. Originál je jen jeden. Tradiční výrobek firmy Dr. Oetker již od roku 1898. Tento produkt je již přes sto let oblíbeným výrobkem hospodyněk pro své mnohostranné použití. Tip: Na zjemnění piškotového těsta nahraďte 1/3 hmotnosti mouky kukuřičným škrobem Gustin a uvidíte, jak krásně nadýchané těsto se Vám podaří.
Složení
kukuřičný škrob.
Výživové hodnoty
* % = % denní hodnoty
Velikost porce g
na 100 g
Energetická hodnota
Tuky
Nasycené tuky
Sacharidy
Cukr
Bílkoviny
Sůl
1471
kJ 346
kcal
0 g
0 g
86 g
0 g
0,5 g
0,04 g
Při změně receptury je nevyhnutelné, že produkty s odlišným složením, jmenovitě se starou recepturou a novou recepturou, lze po určitou dobu stále nalézt v obchodě pod stejným obchodním názvem. Doporučujeme si proto vždy přečíst seznam ingrediencí, abyste se ujistili, že produkty neobsahují žádné látky, u kterých máte podezření, že by u vás mohly vyvolat intoleranční reakci/alergii.