Holandské kakao Dr. Oetker je prvotřídní kakao zpracované tradičním způsobem. Při této úpravě získává krásnou tmavou barvu a příjemnou čokoládovou chuť.
Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů.
Vyzkoušejte prvotřídní Holandské kakao Dr. Oetker pro všechny recepty.
Výrobek je certifikován společností Rainforest Alliance. Detailní informace o kakau najdete na Kakao | Dr. Oetker.
Navíc na vnitřní straně obalu naleznete recept na originální Kakaové řezy pro děti.
Složení
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (10% kakaové máslo), regulátor kyselosti (uhličitany draselné). Může obsahovat stopy (MLÉKO, SÓJOVÉ BOBY). Certifikováno Rainforest Alliance. Více na ra.org..