Jedinečný výrobek nabízí optimální poměr prvotřídního bramborového a kukuřičného škrobu na přípravu jídel z masa. Ideální na přípravu specialit asijské a orientální kuchyně.
Díky důkladnému výběru kvalitních surovin a pečlivé kontrole našeho výrobního procesu garantujeme kvalitní jemný Škrob pro pokrmy z masa vhodný i pro vegany. Škrob pro pokrmy z masa doporučujeme použít i na zahuštění pikantních polévek, na přípravu bezlepkových marinád a těstíček pro masitá a nemasitá jídla. Inspirativní recepty s fotografií a tipy na použití najdete na každém škrobu Dr. Oetker.
Složení
bramborový škrob, kukuřičný škrob.
Výživové hodnoty
* % = % denní hodnoty
Velikost porce g
na 100 g
Energetická hodnota
Tuky
Nasycené tuky
Sacharidy
Cukr
Bílkoviny
Sůl
1379
kJ 324
kcal
0,1 g
0 g
81 g
0 g
0,2 g
0,02 g
Při změně receptury je nevyhnutelné, že produkty s odlišným složením, jmenovitě se starou recepturou a novou recepturou, lze po určitou dobu stále nalézt v obchodě pod stejným obchodním názvem. Doporučujeme si proto vždy přečíst seznam ingrediencí, abyste se ujistili, že produkty neobsahují žádné látky, u kterých máte podezření, že by u vás mohly vyvolat intoleranční reakci/alergii.