Krémová náplň Dr. Oetker na přípravu čokoládové náplně do dortů, zákusků a na cupcakes.
Velikou výhodou je její rychlá a jednoduchá příprava: stačí přidat 200 ml studeného mléka a 2-3 lžíce moučkového cukr a vyšlehat.
Čokoládová náplň má díky vysokému obsahu kakaa příjemnou čokoládovou chuť a obsahuje i čokoládové kousky!
Optimální konzistence zaručuje pevnost náplně při krájení.
Vystačí na dort o průměru 26 cm.
Kvalita Dr. Oetker Vám zaručí perfektní konzistenci a příjemnou chuť. Váš dort se stane ještě lahodnějším.
Náplň můžete připravit pouze s mlékem, bude lehká a nadýchaná. Pokud chcete připravit tradiční, máslovou náplň, stačí přidat 125 g másla. Výběr je na Vás.
Složení
zpěňovač (glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou), MLÉČNÁ BÍLKOVINA), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, cukr, 6,0% čokoládové vločky (cukr, kakaová hmota, kakao se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (A -lecitiny, B - SÓJOVÝ lecitin, C - amonné soli fosfatidových kyselin; písmeno uvedeno u data minimální trvanlivosti), MLÉKO), modifikovaný bramborový škrob, jedlá želatina, aroma. Může obsahovat stopy (LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
Výživové hodnoty
* % = % denní hodnoty
Velikost porce g
na 100g hotového produktu
Energetická hodnota
Tuky
Nasycené tuky
Sacharidy
Cukr
Bílkoviny
Sůl
815
kJ 195
kcal
9,8 g
8,5 g
21 g
16 g
5,2 g
0,13 g
Při změně receptury je nevyhnutelné, že produkty s odlišným složením, jmenovitě se starou recepturou a novou recepturou, lze po určitou dobu stále nalézt v obchodě pod stejným obchodním názvem. Doporučujeme si proto vždy přečíst seznam ingrediencí, abyste se ujistili, že produkty neobsahují žádné látky, u kterých máte podezření, že by u vás mohly vyvolat intoleranční reakci/alergii.