Kypřicí prášek s vinným kamenem bezfosfátový Dr. Oetker obsahuje vinný kámen, který je přirozenou součástí vína. Vinný kámen se vysráží, pokud je víno vystaveno nižším teplotám. Vyvážená receptura Kypřicího prášku do pečiva s vinným kamenem Dr. Oetker, založená na reakci jedlé sody s vinným kamenem zajistí přirozené nakypření těsta. Výsledkem je dokonalý kypřicí účinek porovnatelný s běžným kypřicím práškem. Kypřicí prášek s vinným kamenem Dr. Oetker se používá stejně jako běžný Kypřicí prášek Dr. Oetker - obsah balení stačí smíchat s 500 g mouky, nebo postupovat podle oblíbeného receptu. 100% přírodní produkt.
Složení
50% kypřicí látka (hydrogenvínan draselný), kukuřičný škrob, kypřicí látka (hydrogenuhličitan sodný). Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
Výživové hodnoty
* % = % denní hodnoty
Velikost porce g
na 100 g
Energetická hodnota
Tuky
Nasycené tuky
Sacharidy
Cukr
Bílkoviny
Sůl
929
kJ 216
kcal
0,1 g
0 g
24 g
0 g
0,1 g
15,3 g
Při změně receptury je nevyhnutelné, že produkty s odlišným složením, jmenovitě se starou recepturou a novou recepturou, lze po určitou dobu stále nalézt v obchodě pod stejným obchodním názvem. Doporučujeme si proto vždy přečíst seznam ingrediencí, abyste se ujistili, že produkty neobsahují žádné látky, u kterých máte podezření, že by u vás mohly vyvolat intoleranční reakci/alergii.