Flag
Picture - SubBrand logo

Pizza Ristorante Mozzarella bez lepku a laktózy

Hmotnost: 370 gram

Pizza na bezlepkovém tenkém těstě bohatě obložená s bezlaktózovou strouhanou mozzarellou, cherry rajčátky a bazalkovým pestem. Bez lepku a laktózy.

  • Picture - MB_gluten_free-logo
  • Picture - MB_lactose_free-logo
  • Picture - MB_no_added_colours-logo
  • Picture - MB_vegetarian-logo
  • Picture - MB_no_artificial_flavours-logo
Zobrazit více

Příprava

  1. Troubu důkladně předehřejeme:Elektrická trouba 220 °C, horkovzdušná trouba 200 °C, plynová trouba st 4, Před pečením pizzu nerozmrazujte.
  2. Pizzu vyjmeme z fólie.
  3. Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Doba pečení: 13-15 minut. Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Rychlé tipy

Doporučení

Pizza Ristorante je ještě křupavější a sýr ještě táhlejší a šťavnatější, pokud upečete pizzu v troubě při spodním a horním ohřevu (lépe než horký vzduch). Přejeme Vám dobrou chuť!

Další informace
Chci zjistit více
Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálních sítích