Flag
Picture - SubBrand logo

Pizza Ristorante Margherita Pomodori

Hmotnost: 340 gram

Pizza na tenkém těstě bohatě obložená červenými a žlutými čerstvými cherry rajčátky, bylinkami, bazalkovovým pestem s veganskou alternativou sýra.

Příprava

  1. Troubu důkladně předehřejeme:Elektrická trouba 220 °C, horkovzdušná trouba 200 °C, plynová trouba st 4, Před pečením pizzu nerozmrazujte.
  2. Pizzu vyjmeme z fólie.
  3. Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Doba pečení: 11-13 minut. Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Rychlé tipy

Doporučení

Pizza Ristorante je ještě křupavější a sýr ještě táhlejší a šťavnatější, pokud upečete pizzu v troubě při spodním a horním ohřevu (lépe než horký vzduch). Přejeme Vám dobrou chuť!

Další informace
Chci zjistit více
Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálních sítích