Flag
Picture - SubBrand logo

Ristorante Piccolissima Tre Formaggi

Hmotnost: 288 gram

12 lahodných mini pizz na rajčatové omáčce bohatě obložených 3 druhy sýrů: Mozzarella, Eidam a Ementál.

Více

Příprava

  1. Troubu důkladně předehřejeme:Elektrická trouba 220 °C, horkovzdušná trouba 200 °C, plynová trouba 4 st. Před pečením pizzu nerozmrazujte.
  2. Pizzu vyjmeme z fólie.
  3. Pizzu dáme péct na mřížku vyloženou papírem na pečení do spodní části trouby. Doba pečení: 7 - 9 minut. Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.<CRLF>

Rychlé tipy

Doporučení

Příprava v horkovzdušné fritéze: Odstraňte folii. Vložte zmražené pizzy do horkovzdušné fritézy. Pečte při 160°C po dobu 5-7 minut.

Další informace
Chci zjistit více
Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálních sítích