Pro ty, kteří preferují celý vanilkový lusk. Jeho využití je všestranné a lze ho k aromatizaci použít i opakovaně. Pod názvem „Bourbon“ se vanilkové lusky pěstují jedině na ostrovech Madagaskar a Komory.
Vanilkový lusk Bourbon Prémiový výrobek nejvyšší kvality pro letošní vánoční sezónu. Vanilkový lusk Dr. Oetker je jemným, vzácným a jedinečným kořením. Jeho výraznou sladkou a kořeněnou vůni a chuť ocení i největší znalci.
1 Bourbon Vanilkový lusk Dr. Oetker vystačí až na 500 ml tekutiny nebo 500 g mouky.
Vanilkový lusk Bourbon Dr. Oetker pochází z ostrova Madagaskar a je té nejlepší kvality. Plody vanilky zrají 7-8 měsíců, poté se ručně sklízejí a nechávají na slunci vysušit. vanilkové lusky se ručně třídí a k balení jsou dopravovány do Evropy. Přísné kvalitativní požadavky a kontrola zaručují vysokou kvalitu Vanilkových lusků Bourbon Dr. Oetker.
Fenomén vanilkaVanilka je jemným, vzácným a jedinečným kořením.
Vanilka je skutečným fenoménem a její aroma je nezapomenutelné. Vanilka je celosvětově nejoblíbenější sladká příchuť. Počátky vanilky můžeme najít v Mexiku, v oblastech kolem rovníku. Pěstovala se a využívala již v době Aztéků. Do Evropy se dostala v 6. století. Její obliba od té doby strmě vzrůstala po celém světě.
Více se dozvíte o vanilce
zde.