Speciálně vyvinuta pro vaječnou/salámovou tlačenku a aspiky! Extra tuhá!
Příprava
Další informace
Chci zjistit více
Popis výrobku
Není želatina, jako želatina. Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky Dr. Oetker byla speciálně vyvinuta na použití na vaječnou nebo salámovou tlačenku, aspiky a rosoly. Je totiž mimořádně tuhá a výborně drží tvar. Želatinu na vaječnou tlačenku a aspiky stačí rozpustit ve vodě/nálevu/vývaru a použít dle Vašeho oblíbeného receptu. TIP: Při přípravě rosolů a aspiků můžete obsah sáčku zalít 0,5 l horké vody z rychlovarné konvice. Vyrovená z přírodní vepřové želatiny.
Složení
jedlá vepřová želatina. Může obsahovat stopy (MLÉKO).
Výživové hodnoty
* % = % denní hodnoty
Velikost porce g
na 100 g
Energetická hodnota
Tuky
Sacharidy
Cukr
Bílkoviny
Sůl
1513
kJ 356
kcal
0 g
0 g
0 g
89 g
0,38 g
Při změně receptury je nevyhnutelné, že produkty s odlišným složením, jmenovitě se starou recepturou a novou recepturou, lze po určitou dobu stále nalézt v obchodě pod stejným obchodním názvem. Doporučujeme si proto vždy přečíst seznam ingrediencí, abyste se ujistili, že produkty neobsahují žádné látky, u kterých máte podezření, že by u vás mohly vyvolat intoleranční reakci/alergii.