Na přípravu korpusu vykrajovátkem z oplatek vykrájíme kolečka.
Na přípravu sirupu v kastrůlku povaříme asi 5 minut za stálého míchání cukr s vodou, dokud se nevytvoří sirup.
Želatinové plátky namočíme do rumu nabobtnat. Poté je ve vodní lázni rozpustíme (nevaříme).
Na sněhovou hmotu vyšleháme sníh z bílků za postupného přidávání moučkového cukru elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dotuha. Do sněhu zašleháme horký sirup a šleháme, pokud sníh trochu nezchladne. Poté zašleháme rozpuštěnou rumovou želatinu. Směsí naplníme cukrářský sáček a na kolečka z oplatek nastříkáme kopečky a uložíme do chladničky asi na hodinu ztuhnout.
Polevu rozpustíme podle návodu na obale, nalijeme do misky a vmícháme do ní olej. Kopečky opatrně máčíme v polevě a posypeme kokosem. Uložíme do chladničky zatuhnout.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení