Ovesné sušenky rozdrobíme úplně na strouhanku a přidáme lžíci citrónové kůry, promícháme. Když máme sušenky rozdrobené, rozehřejeme máslo a přidáme ho k sušenkám. Pořádně promícháme. Do formy na tart s průměrem 20 cm nasypeme na dno sušenkovou směs. Vmačkáme rukou až k horní části okraje. Necháme ztuhnout v chladničce přibližně 1 hod.
Mléko nalijeme do hrnce, přidáme žloutek, máslo, cukr a přivedeme k varu. Následně přidáme puding s citrónovou příchutí Dr. Oetker a vaříme podle návodu do zhoustnutí. Pořádně promícháme. Tekutou, ještě horkou směs nalijeme na sušenkový korpus.
Necháme vychladnout a následně ozdobíme.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení