Na tmavou vrstvu v kastrůlku zahřejeme smetanu s máslem a medem a po částech nalijeme na rozpuštěnou hořkou čokoládu. Promícháme a pomocí ponorného mixéru promixujeme. Nalijeme do misky vyložené potravinářskou fólií a uložíme do chladničky ztuhnout.
Na světlou vrstvu v kastrůlku zahřejeme smetanu s medem a máslem a po částech nalijeme na rozpuštěnou bílou čokoládu. Promícháme, přidáme vanilkovou pastu a pomocí ponorného mixéru promixujeme. Nalijeme na ztuhlou vrstvu hořké čokolády a uložíme do chladničky ztuhnout, nejlépe do druhého dne.
Dostatečně ztuhlou čokoládu vyjmeme z misky a odstraníme fólii. Ostrým nožem namočeným v horké vodě nakrájíme na kousky a každý obalíme v kakau.
Související recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty