Ovocný krém: Několik kusů ovoce si odložíme stranou na zdobení. Zbylou část ovoce rozmačkáme, přecedíme přes síto a vymícháme společně s tvarohem v hladkou směs. Smetanu vyšleháme s vanilínovým cukrem a zlehka vmícháme do tvarohu s ovocem. Ovocný krém dochutíme 1 lžící cukru.
Vanilkový krém: 300 ml studeného mléka, smetanu a Créme Olé (připravený podle návodu) dáme do vyšší nádoby. Ručním šlehačem rozmícháme nejprve na nejnižším stupni, pak krátce asi 3 minuty na vyšším stupni tak, aby vznikl krém. Tvaroh vymícháme s mlékem a přidáme do vanilkového krému. Dochutíme cukrem.
Ovocným a vanilkovým krémem střídavě naplníme skleněné poháry a dozdobíme ovocem. Podáváme chlazené.
Související recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty