Na přípravu kremrolí těsto pomocí válečku vyválíme na plát asi 3 mm. Těsto pomocí rádýlka nakrájíme asi na 2 cm široké pruhy. Pruhy potřeme pomocí mašlovačky vodou a navineme od užšího kraje k širšímu na trubičky. Kremrole naneseme na plech vyložený papírem na pečení a potřeme je pomocí mašlovačky rozšlehaným vejcem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.
Doba pečení: asi 25 minut
Elektrická trouba: 170 °C
Horkovzdušná trouba: 150 °C
Ještě teplé kremrole stáhneme z trubiček od širšího kraje k užšímu a necháme vychladnout.
Na přípravu krému v míse ve vodní horké lázni vyšleháme bílky s cukrem a třtinovými cukry elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dotuha. Krémem naplníme cukrářský sáček a naplníme jím kremrole. Povrch kremrolí poprášíme moučkovým cukrem.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení