V míse důkladně vyšleháme bílek s vodou šlehačem alespoň 5 minut. Poté za stálého šlehání postupně přidáváme cukr a šleháme, dokud se nezačnou tvořit ostré špičky. Do sněhu krátce zašleháme kokos. Cukrářský sáček naplníme a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme laskonky. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.
Doba sušení: 90 - 120 minut
Elektrická trouba: 110 °C
Horkovzdušná trouba: 90 °C
Troubu vypneme a laskonky necháme v uzavřené troubě vychladnout.
Na slepení vyšleháme krém se smetanou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Cukrářský sáček naplníme krémem, kterým slepíme vždy dvě laskonky k sobě.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení