Na přípravu těsta v míse smícháme mouku s kokosem, cukrem a solí. Přidáme máslo a žloutky a ručně vypracujeme dohladka. Těsto naneseme na dno a na okraje vymazané formy. Vidličkou na několika místech propícháme.
Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.
Doba pečení: asi 25 minut
Elektrická trouba: 170 °C
Horkovzdušná trouba: 150 °C
Korpus necháme vychladnout. Poté na korpus naneseme džem a rozetřeme.
Na přípravu náplně uvaříme pudingový prášek s mlékem, kokosovým mlékem a cukrem do zhoustnutí. Odstavíme, ihned vmícháme šťávu, kůru a žloutek. Náplň naneseme na korpus, rovnoměrně rozetřeme a uložíme do chladničky ztuhnout.
Bílky s cukrem v misce vyšleháme metličkou nad parou, dokud nezhoustne a cukr se nerozpustí. Poté vyšleháme šlehačem dotuha. Sněhem naplníme cukrářský sáček a povrch tartu nazdobíme.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení