V míse ušleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni bílky do sněhové konzistence. Přidáme cukr, ocet a důkladně vše vyšleháme a ke konci vmícháme Solamyl.
Vypracované těsto pomocí lžic naneseme do kulatého tvaru na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.
Doba sušení: 60 minut
Elektrická trouba: 100 °C
Horkovzdušná trouba: 80 °C
Dále po 60 minutách snížíme teplotu a sušíme při mírně přiotevřené troubě:
Doba sušení: 60 - 120 minut
Elektrická trouba: 70 °C
Horkovzdušná trouba: 50 °C
Po upečení odstraníme papír na pečení a necháme vychladnout.
Náplň připravíme podle návodu na obale.
Na vychladlý korpus dáme polovinu malin. Připravenou náplň naplníme do cukrářského sáčku a nazdobíme na korpus. Dozdobíme zbylými malinami.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení