Ze směsi na přípravu těsta připravíme odpalované těsto s vodou, margarínem a vejci podle návodu na obale. Na strany uvnitř cukrářského sáčku nastříkáme gelovou barvu. Těsto po částech nanášíme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou a podle potřeby přidáváme do sáčku barvu. Na tukem vymazaný plech nastříkáme tvary srdíček (ø 6 cm). Vložíme do předehřáté trouby a pečeme. Prvních 15 minut pečení troubu neotvíráme!
Doba pečení: asi 20 - 25 minut
Elektrická trouba: 200 °C
Horkovzdušná trouba: 180 °C
Srdíčka necháme vychladnout.
Ze směsi na přípravu krému a mléka uvaříme krém podle návodu na obale. Máslo vyšleháme s cukrem šlehačem dohladka a po částech do něho zašleháme na nejvyšším stupni vychladlý krém.
Srdíčka podélně rozřízneme a pomocí cukrářského sáčku naplníme krémem a ozdobíme malinami. Uchováváme v chladničce.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení