Na přípravu korpusu v kastrůlku rozpustíme máslo. Sušenky pomocí válečku rozdrtíme a vložíme je do misky. Přilijeme máslo a důkladně zamícháme. Směs pomocí lžíce rovnoměrně naneseme na dno formy vyložené papírem na pečení a přitlačíme.
Na přípravu náplně v kastrůlku uvaříme z pudingového prášku, mléka a cukru puding. Odstavíme, přikryjeme potravinářskou fólií a necháme vychladnout.
V míse vyšleháme tvaroh s mascarpone a moučkovým cukrem šlehačem dohladka. Po částech zašleháme vychladlý puding. Želatinový ztužovač rozmícháme s vodou a ihned vmícháme do tvarohové směsi. Nakonec vyšleháme smetanu se Smeta-fixem šlehačem dotuha a opatrně vmícháme do náplně. Náplň naneseme na korpus a uhladíme. Uložíme do chladničky asi na 2 hodiny zatuhnout.
Na polití rozpustíme polevu podle návodu na obale, nalijeme na povrch náplně a uhladíme.
Uložíme na další 2 hodiny do chladničky ztuhnout.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení