Sušenky, vločky, kokos a semínka rozmixujeme nebo rozsekáme. Med, kokosový olej a máslo rozpustíme a spojíme se sypkou směsí. Tuto hmotu pořádně namačkáme do formy na tart tak, aby pokryla také okraje a měla rovnoměrnou tloušťku. Dáme ztuhnout do chladničky.
Čokoládu rozpustíme nad parou a necháme trochu zchladnout. Puding metličkou vymícháme s tvarohem a postupně do něj zapracujeme i čokoládu. Můžeme případně dosladit nebo přidat trochu kakaa pro tmavší barvu.
Želatinu připravíme podle návodu na obalu. K tekuté želatině rychle vmícháme dvě lžíce krému a potom spojíme se zbytkem krému. Nalijeme na korpus a dáme dobře vychladit, dokud koláč neztuhne.
Před podáváním můžeme ozdobit ovocem nebo posypat kakaem a plátky kokosu.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení