V míse důkladně vyšleháme bílek s vodou šlehačem alespoň 5 minut. Poté za stálého šlehání postupně přidáváme cukr a šleháme, dokud se nezačnou tvořit ostré špičky. Cukrářský sáček naplníme směsí a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme pusinky. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.
Doba sušení: asi 90 - 120 minut
Elektrická trouba: 110 °C
Horkovzdušná trouba: 90 °C
Troubu vypneme a pusinky necháme v uzavřené troubě vychladnout.
Náplň vyšleháme se smetanou šlehačem podle návodu na obale a naplníme jí cukrářský sáček.
Do pohárů střídavě vrstvíme maliny, smetanovou náplň a rozdrobené pusinky.
Povrch pohárů dozdobíme malinami a pusinkami.
Související recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty